Team

Willem Veldhuizen  Team Captain,Rijder, Engineer.

 

 

 

 

 

 

.
Woonplaats: Loosdrecht
Willem de veteraan van team Double D.  Sinds zijn start in 1981 met tractor pulling heeft hij ruime ervaring in het bouwen,ontwikkelen en onderhouden en rijden van tractoren. In het dagelijks leven is hij eigenaar van een succesvol garage bedrijf in Loosdrecht. Naast de Bosch Car Service aan de Oud-Loosdrechtsedijk heeft hij ook een bedrijf waarin onderdelen worden vervaardigd voor de auto- en motorsport, Veldhuizen Special Products. Hier worden ook onderdelen vervaardigd specifiek voor tractorpulling.

Arie de Vries  Allround Monteur, Ontwikkeling.

img_0471

 

 

 

 

 

.
Woonplaats: IJsselstein
Arie houdt zich naast de  werkzaamheden aan de Double D tevens bezig met  het door- en ontwikkelen van bestaande en nieuwe onderdelen voor de Tractor. tevens is hij verantwoordelijk voor de elektrische installatie op de tractor.  Het is dan ook niet verrassend dat dit zijn grote passie is.

Daan Veldhuizen  Rijder, Allround Monteur.

w&d

Woonplaats: Loosdrecht
Daan de zoon van Willem  houdt zich dagelijks bezig met het autobedrijf Bosch Car Service Willem Veldhuizen tevens is hij rijder van de tractor en monteur in  het team ,  Daan is verantwoordelijk voor de  aandrijflijn en koppelingen van de beide motoren.

img_7566

 

Sven van Brunschot  Allround Monteur.

Woonplaats: Loosdrecht
Sven is werkzaam bij BCS Willem Veldhuizen en heeft als hobby zijn boot, in de resterende  uren is hij allround monteur in  het team.

Rene van Blanken  Lasser en monteur

rene alu

Woonplaats: Eerbeek
Rene  is lasser van beroep en wel gespecialiseerd in roest vast staal en aluminium.
Het mag ook een feit zijn dat Rene 99 % van de Double D gelast heeft.

Roy Schrijvers   Ontwerper – CAD tekenaar, fijnmetaal

Woonplaats : Hilversum.
Roy is in het team ontwerper en CAD tekenaar van onderdelen en tevens een  fijnmetaal bewerker tevens een  groot    liefhebber van watersport.

Kathinka Westland  Gastvrouw

 

 

 

 

 

.
Woonplaats: Loosdrecht
Kathinka is in het dagelijks leven medewerkster bij Villa Industria van Hellemond sport in Hilversum, zij houd zich binnen het team bezig met de verkoop van Double D merchandise, en is het aanspreekpunt voor sponsoren en gasten van het team.