Sponsors

Zonder sponsoren geen VSP Bits’N pieces pulling Team.-   Without Sponsors no  VSP Bits’n Pieces pulling team

” We zijn dan ook erg trots op de onderstaande sponsoren.” –  “We are very proud to have  the sponsors below 

 

Bosch Car Service Willem Veldhuizen.

Sinds 1983 het adres voor een goede, betrouwbare occasions of voor het onderhoud van uw auto. Uw auto is in vertrouwde handen bij ons goed goed opgeleide en vakkundig  personeel.  De monteurs zijn allen 1e autotechnicus, die beschikking hebben over een moderne werkplaats met het nieuwste gereedschap.  Bosch Car Service Willem Veldhuizen is aangesloten bij de Bovag, Nationale Auto Pas  en Bosch Car Service.  Naast het reguliere onderhoud kunt u ook terecht voor Ruitenservice, Schade en Plaatwerkerij/spuiterij.

Altijd 35  tal jonge gebruikte auto’s in voorraad.

Tot in ziens Loosdrecht! Bij Daan Veldhuizen 

http://www.willemveldhuizen.nl

Kendall Motor Oil.

Novoil BV is al sinds 1938 al importeur van Kendall Motor Oil, de smeeroliespecialisten uit de Verenigde Staten die al sinds 1881 vooraan staan met productontwikkeling en innovatie. De ervaring die Kendall in de sport, wegtransport en industrie opdoet wordt direct gebruikt voor andere doelgroepen. Daarbij maakt Kendall alleen gebruik van de beste ingrediënten, zodat Kendall te allen tijden haar kwaliteit kan waarborgen. Logisch gevolg is dat steeds heel veel fabrkanten Kendall als de standaard hanteren.

http://www.kendall.nl

Veldhuizen Special Products.

Veldhuizen Special Product heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bedenken en bouwen van high performance onderdelen ten behoeve van de Tractor Pulling. Naast de Clixtar Double D en de Bits ’n Pieces rijden er veel tractoren met onderdelen van VSP rond, zowel nationaal als internationaal. Kijk voor o.a. Aluminium Cilinderkoppen, Alcohol systemen, Turbo’s (Holset ), CROWER Koppelingen en MSD Ontstekingsystemen op de website. Meer dan 800 artikelen op voorraad !!!!!

http:// www.specialproduct.nl

 

foto

VSP Bits’n Pieces trailer .