Sponsors

Zonder sponsoren geen VSP Bits’N pieces pulling Team.-   Without Sponsors no  VSP Bits’n Pieces pulling team

” We zijn dan ook erg trots op de onderstaande sponsoren.” –  “We are very proud to have  the sponsors below “

Presolid Home.

Presolid Home is een professionele bouwonderneming met een eigen verkoopteam. Een gemoedelijke organisatie die de woorden kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wij zien flexibiliteit als een absolute voorwaarde voor bouwen naar eigen wens en prettig zaken doen.

Deskundige en enthousiaste adviseurs coachen u persoonlijk gedurende het gehele bouwtraject. Het laten bouwen van je eigen huis maken wij tot een feest, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering!

http://www.presolidhome.nl

BRINK tools

Brink Tools   terug bij tractor pulling

Brink Tools is een jong bedrijf dat is opgericht door Bert van den Brink . Bert is voor de meeste tractorpulling fans en deelnemers een bekend gezicht. Hij is vele jaren actief geweest als bemanningslid van het sleepwagen team “Keep Moving”.

Brink Tools levert alles voor de verspanende industrie. Van draai- en freesmachines, wisselplaten, boren, frezen, tappen, werkplaatsinrichting, handgereedschap, magneetboormachines, centers, boorkoppen en schuur- en slijpmiddelen. Maar ook voor het maken van tandwielen levert Brink Tools gereedschappen. Denk hierbij aan afwikkelfrezen, steekmessen en moduulfrezen.

Hebt u een CNC machine die de mogelijkheid biedt om de spil te positioneren / blokkeren dan kunt u op uw machine ook spiebanen steken. Hierin kan Brink Tools gereedschappen in mm en inch maten leveren.

Ook behoort ondersteuning tot de mogelijkheden. Hebt u een draai- of freesmachine staan en weet niet goed hoe te programmeren wat betreft gereedschapskeuze, toerentallen, voedingen en strategie, ook dan kunt u bij Brink Tools terecht.

Brink Tools is gevestigd in Elst (Utr) en heeft in heel Nederland zijn klanten.

Veldhuizen Special Product is dan ook al enige jaren een vast klant Nu zijn VSP en VSP Bits’n pieces pulling team een hecht team en is de link naar BRINKTOOLS  vanzelfsprekend.

Mocht u advies en verspanings tools  nodig hebben  kijk dan eens op BRINKTOOLS.nl

http://www.brinktools.nl

 

Bosch Car Service Willem Veldhuizen.

Sinds 1983 het adres voor een goede, betrouwbare occasions of voor het onderhoud van uw auto. Uw auto is in vertrouwde handen bij ons goed goed opgeleide en vakkundig  personeel.  De monteurs zijn allen 1e autotechnicus, die beschikking hebben over een moderne werkplaats met het nieuwste gereedschap.  Bosch Car Service Willem Veldhuizen is aangesloten bij de Bovag, Nationale Auto Pas  en Bosch Car Service.  Naast het reguliere onderhoud kunt u ook terecht voor Ruitenservice, Schade en Plaatwerkerij/spuiterij.

Altijd 25 tal jonge gebruikte auto’s in voorraad.

Tot in ziens Loosdrecht!

http://www.willemveldhuizen.nl

Kendall Motor Oil.

Novoil BV is al sinds 1938 al importeur van Kendall Motor Oil, de smeeroliespecialisten uit de Verenigde Staten die al sinds 1881 vooraan staan met productontwikkeling en innovatie. De ervaring die Kendall in de sport, wegtransport en industrie opdoet wordt direct gebruikt voor andere doelgroepen. Daarbij maakt Kendall alleen gebruik van de beste ingrediënten, zodat Kendall te allen tijden haar kwaliteit kan waarborgen. Logisch gevolg is dat steeds heel veel fabrkanten Kendall als de standaard hanteren.

http://www.kendall.nl

Veldhuizen Special Products.

Veldhuizen Special Product heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bedenken en bouwen van high performance onderdelen ten behoeve van de Tractor Pulling. Naast de Clixtar Double D en de Bits ’n Pieces rijden er veel tractoren met onderdelen van VSP rond, zowel nationaal als internationaal. Kijk voor o.a. Aluminium Cilinderkoppen, Alcohol systemen, Turbo’s (Holset ), CROWER Koppelingen en MSD Ontstekingsystemen op de website. Meer dan 800 artikelen op voorraad !!!!!

http:// www.specialproduct.nl

 

foto

VSP Bits’n Pieces trailer .