Nieuws

Club van 100

Beste Lezer.

Zoals u inmiddels gezien heeft is tractor pulling uit de kinderschoenen gegroeid en een erg volwassen sport geworden waarbij wij als team en u als bezoeker  heel veel spanning en sensatie kan beleven aan onze passie .

Dat hier grote investeringen  meegemoeid zijn, cialis   zult u zeker niet zijn ontgaan.

Nu zijn er sponsors die ons team steunen, waarbij wij als zodanig die bedrijven publiciteit  geven.

Tevens zijn er partijen die onze tractor inhuren om bijvoorbeeld bij een bedrijfsopening of show, en de zaak willen opluisteren met onze aanwezigheid.

Hierbij willen wij als  DOUBLE D team u  de mogelijkheid  bieden om ons team te steunen door lid te worden van de “ club van 100”.

Wat u daar voor terug doen is het volgende, dat u recht heeft op uw naamsvermelding op de trailer in het “club van 100 “ vlak welke op een zijde van de trailer zal verschijnen

Vrij entree voor de Beachpull Putten  .

De mogelijkheid om via e mail en of de sociale media op de hoogte te blijven van onze pulls en werkplaats ontwikkelingen.

De mogelijkheid om oa. met u zakenrelaties, kennissen en/of vrienden een kijkje te komen nemen in het Double D headquarter in Loosdrecht.

Heeft u interesse om lid te worden van deze club meld u dan bij Willem of Daan stuur dan een app  naar   0653.772.695/06-11202942  met vermelding  “club van 100”  zodat wij contact met u kunnen opnemen .

Dank voor u interesse .

Met vriendelijke groet Daan en Willem Veldhuizen.

 

IMG_8656