Nieuws

BrinkTools terug bij tractor pulling

          BrinkTools.nl 

Brink Tools   terug bij tractor pulling

Brink Tools is een jong bedrijf dat is opgericht door Bert van den Brink . Bert is voor de meeste tractorpulling fans en deelnemers een bekend gezicht. Hij is vele jaren actief geweest als bemanningslid van het sleepwagen team “Keep Moving”.

Brink Tools levert alles voor de verspanende industrie. Van draai- en freesmachines, about it wisselplaten, website like this boren, frezen, tappen, werkplaatsinrichting, handgereedschap, magneetboormachines, centers, boorkoppen en schuur- en slijpmiddelen. Maar ook voor het maken van tandwielen levert Brink Tools gereedschappen. Denk hierbij aan afwikkelfrezen, steekmessen en moduulfrezen.

Hebt u een CNC machine die de mogelijkheid biedt om de spil te positioneren / blokkeren dan kunt u op uw machine ook spiebanen steken. Hierin kan Brink Tools gereedschappen in mm en inch maten leveren.

Ook behoort ondersteuning tot de mogelijkheden. Hebt u een draai- of freesmachine staan en weet niet goed hoe te programmeren wat betreft gereedschapskeuze, toerentallen, voedingen en strategie, ook dan kunt u bij Brink Tools terecht.

Brink Tools is gevestigd in Elst (Utr) en heeft in heel Nederland zijn klanten.

Veldhuizen Special Product is dan ook al enige jaren een vast klant Nu zijn VSP en VSP Bits’n pieces pulling team een hecht team en is de link naar BRINKTOOLS  vanzelfsprekend.

Mocht u advies en verspanings tools  nodig hebben  kijk dan eens op BRINKTOOLS.nl