Nieuws

4 runs bij Powerweekend Made

Ook team  Double-D was weer te zien op Made’s Powerweekend afgelopen zaterdag. In 3.5 ton klasse hadden wij een afstand rond de 95 meter, dit was de testrun dus mochten wij later tergkomen die werd gevolgd door een zeer fraaie FullPull. In de Pull Off kwamen wij een paar meter tekort voor een podiumplaats maar uiteindelijk toch een respectievelijke 5e plaats behaald. Met de motoren die op zeer goede conditie zijn kregen wij een zeer positieve reactie van alle fans en het grote aantal toeschouwers.

In de avond mochten wij opnieuw onze motoren laten horen in the Unlimited klasse, dit eindigde in een wat wildere run met een korte afstand maar gelukkig zonder ernstige schaden tot gevolg.

Dus met 4 runs op Made’s Powerweekend waar wij weer veel uit geleerd hebben kunnen wij zeggen dat het een zeer geslaagde dag was en erg genoten hebben van een van de meest krachtigste motorsport ter wereld en hopen dat jullie dat net zo ervaren hebben.

De motoren zullen groot onderhoud krijgen en word de nodige inspectie uitgevoerd aan de rest van de machine zodat wij weer fris en fruitig op de volgende wedstrijd in Eext kunnen verschijnen.

Klik op de link om nog een filmpje van één van de runs te zien .

Double-D Made 2015